~BERSAMAMU~

"GiveAway EdY : Awak Busuk!"...

Posted by jed_biru | Posted in | Posted on Thursday, January 06, 2011



Segalanya Mungkin.. haha!
1st time mengikuti GiveAway yang seumpamanya.. sebelum ne orang tag asyik "no reply" je.. But this time.. Nak appreciate kat miz Enhear sebab dah sudi tag saya... really appreciate it..
Sebab nak join benda ne.. dengan sukacitanya saya telah mem "follow" blog organizer.. mari saya perkenal kan blog yang baru saya saya join... The Beauty In Ugly! 


ne yang paling penting ne.. Hadiah!!! yeah.. hadiah.. Siapakah yang tidak mahu/suka hadiah..? nak tau hadiah apa kah yang akan diberikan kepada pemenang?? nah.. sila clik!
berminat>>>>??
Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini... The Beauty In Ugly

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
"Dengan sukacitanya saya mengumumkan bahawa saya telah memilih:

LELAKI= Mr Lepak
WANITA= Anastasyea

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry encik Edy 2 ye...

Simple kan.. ??

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011
p/s- jom la ramai2 join.. mana tau dapat hadia.. yang busuk xkn busuk lagi..

_Xda Lg Bau Busuk!_ hohoho








Comments (7)

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

ingatkn nk ckp.. "ternyata..andalah pemenangnya...". =)

Good Luck!
:)

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”


Diucapkan good luck ....GiveAway Edy... Awak busuk....aku nak joint gak lahh....Tapi busuk -busuk lelaki ade gak wanita yang minat betul tak gitu....

yana----> thanks!
nizam---> betol3.. haha

Dapatkan memori 50GB kapasiti simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini tanpa sebarang bayaran dari Gombug.net! Sebelum 31 Dec 2012 - http://adf.ly/4O5uz

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails