~BERSAMAMU~

"my 25 minutes suvey" huhu

1

Posted by jed_biru | Posted in | Posted on Thursday, February 17, 2011

ok fine: me answering d survey.. 

instruction : once you are tagged, answer the question honestLy. No Lying or cheating ok ? *ok `not sure'

starting time : 8.12 pm
name : Encik Dolumin
brother(s) : sorg. si mintakpuji,.
eye coLour : prisma??
shoe size : 7? american size 6.
hair : cacak2 rasanya.. then ada uban lak tu sket..wuwuwu
piercing : ntah..hoho
height : x tetap.. kadang tinggi kadang rendah.
what are you wearing right now : baju.. *jawapan bonus!

where do u Live : rumah kongsi. =)
favourite number : top 10. huhu
favourite drink : Barli kaw2, pepsi berkarbonat yg cooolll..etc
favourite month : Bulan sabit.
favourite breakfast : x breakfast, lunch tros.

HAVE YOU EVER

broken a bone : terkehel.
been in a poLice car : dalam mimpi.
faLLen for a friend : yup, terjatuh kat jalan sebab kwn tolak.
faLLen for a girL for a short time : yup, sesak sgt berhimpit2 sampai tersadung.
swam in the ocean : kuak lentang, renang berirama, semua buat.
broken someone's heart : ntah. pnah kot.
cried when someone's died : stakat ne x pnah g.. tp,soalan ne buat aku nanges..sob3
sat by the phone aLL night waiting for someone caLL : sempat tertidur..
saved e-maiL : semakin delete, semakin bertambah.
been cheated : byk kali. damn!!

WHAT


your room Look a Like : bersepah kecuali mak aku tulung kemas.
what is right beside you : buku.. bajet.
what is the Last thing you ate : kuih kat kedai.

WHO

the Last person you teLL : i keep on silent since bgun tdorr..
who was the Last person you danced with : poco2? dgn hantu dlm mimpi.
who Last made you smiLe : ntah.. xyah ada org pun saya senyum automatik!

FINAL QUESTION

what are you Listening right now : hitz fm
what did you do today :bgun pagi, mandi & bersukaria.
are you the oLdest : nope. hope 2 be d youngest. lol
indoors or outdoors : luar pintu, kalu dalam pintu x sejuk.

TODAY DID YOU

taLk to someone you Like : jap lg la kol my mama.
kiss someone : byk kali kot kiss adik aku yg comel 2. huhu
sing : x payah ckp la..
taLk to an ex : em, ada la jugak.. ingat nk rujuk balik..
miss someone : definitely.
eat : makan makan makan makan...

LAST PERSON YOU TALKED WHO

you taLked on the phone to : urang di kampung.
made u cry : xda.
you went to the maLL with : malas jalan.
who cheered you up : membe2.
have a crush on someone : berlanggar? td je kat kampus sket terlanggar lecturer.
what books are you reading right now : buku motivasi.
best feeLing in the worLd : hiking gunung kinabalu.. seriously d great feeling ever.. try la.
future kids name : belacan, budu, sambal, n bilis.
do you sLeep with stuffed animaL : kdg2 adik aku letak kat bilik aku. so yes!
what's under your bed : cicak n lipas n nyamuk yg dh mati penyet.
favourite sport : merempit g kelas di bawah matahari yg sgt panas!!
favourite pLace : byk sgt, malas mau list..
do you have a job : hari2 buat kerja.. saya memang rajin.
what time is it now : 8.47 pm? so?

with however Long it took you to compLete this,
post as "my 14 minutes survey" and tag 15 peopLe...

so then.. I TAG ALL PEOPLEs!! ONCE U'VE READ THIS, U'VE BEEN TAGGED YA>>=)
*btw thanks to azie yang telah men"tag" saya. 


_PEACE_

"GiveAway EdY : Awak Busuk!"...

7

Posted by jed_biru | Posted in | Posted on Thursday, January 06, 2011



Segalanya Mungkin.. haha!
1st time mengikuti GiveAway yang seumpamanya.. sebelum ne orang tag asyik "no reply" je.. But this time.. Nak appreciate kat miz Enhear sebab dah sudi tag saya... really appreciate it..
Sebab nak join benda ne.. dengan sukacitanya saya telah mem "follow" blog organizer.. mari saya perkenal kan blog yang baru saya saya join... The Beauty In Ugly! 


ne yang paling penting ne.. Hadiah!!! yeah.. hadiah.. Siapakah yang tidak mahu/suka hadiah..? nak tau hadiah apa kah yang akan diberikan kepada pemenang?? nah.. sila clik!
berminat>>>>??
Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini... The Beauty In Ugly

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
"Dengan sukacitanya saya mengumumkan bahawa saya telah memilih:

LELAKI= Mr Lepak
WANITA= Anastasyea

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry encik Edy 2 ye...

Simple kan.. ??

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011
p/s- jom la ramai2 join.. mana tau dapat hadia.. yang busuk xkn busuk lagi..

_Xda Lg Bau Busuk!_ hohoho








burung mati mengejut!!

1

Posted by jed_biru | Posted in | Posted on Monday, January 03, 2011



BEEBE: Pegawai Hidupan Liar berusaha memastikan punca lebih 1,000 burung hitam mati dan jatuh ke bumi di sebuah bandar di Arkansas.
Menurut Suruhanjaya Hidupan Liar dan Ikan Arkansas, pihaknya mula menerima aduan mengenai kematian burung itu semalam. Kumpulan burung itu jatuh di kawasan seluas dua kilometer dan tinjauan mendapati ia tidak membabitkan burung lain. Ahli suruhanjaya itu, Karen Rowe berkata, kumpulan burung yang mati itu menunjukkan tanda trauma fizikal dan dia mendakwa mungkin haiwan itu disambar kilat atau terkena hujan batu di latitud tinggi. - AP 
 (sumber:harian metro)
p/s- Mintak dijauhkan dari hujan batu... keh3

bila dAtang 2011...~~~

2

Posted by jed_biru | Posted in | Posted on Friday, December 31, 2010



finally it comes to the end of the year,,
cuti pun dh hbis..
(huh! x dpt celebrate new year d kk..)

celebration is not important anymore,, agree??? yang penting NIAT+AZAM+IMPIAN+ANGAN2+CITA2=ARAH KITA
(betul?? x?? = bengok)
*padahal mau2 jugak tengok2 dataran mana tau ada bunga api.. countdown 123 pun jadi lah...

WISHING A VERY HAPPY NEW YEAR 2011...

Have a nice day ya...!!!!!

CHEERS!!!!!






Related Posts with Thumbnails