~BERSAMAMU~

"GiveAway EdY : Awak Busuk!"...

7

Posted by jed_biru | Posted in | Posted on Thursday, January 06, 2011



Segalanya Mungkin.. haha!
1st time mengikuti GiveAway yang seumpamanya.. sebelum ne orang tag asyik "no reply" je.. But this time.. Nak appreciate kat miz Enhear sebab dah sudi tag saya... really appreciate it..
Sebab nak join benda ne.. dengan sukacitanya saya telah mem "follow" blog organizer.. mari saya perkenal kan blog yang baru saya saya join... The Beauty In Ugly! 


ne yang paling penting ne.. Hadiah!!! yeah.. hadiah.. Siapakah yang tidak mahu/suka hadiah..? nak tau hadiah apa kah yang akan diberikan kepada pemenang?? nah.. sila clik!
berminat>>>>??
Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini... The Beauty In Ugly

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
"Dengan sukacitanya saya mengumumkan bahawa saya telah memilih:

LELAKI= Mr Lepak
WANITA= Anastasyea

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry encik Edy 2 ye...

Simple kan.. ??

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011
p/s- jom la ramai2 join.. mana tau dapat hadia.. yang busuk xkn busuk lagi..

_Xda Lg Bau Busuk!_ hohoho








burung mati mengejut!!

1

Posted by jed_biru | Posted in | Posted on Monday, January 03, 2011



BEEBE: Pegawai Hidupan Liar berusaha memastikan punca lebih 1,000 burung hitam mati dan jatuh ke bumi di sebuah bandar di Arkansas.
Menurut Suruhanjaya Hidupan Liar dan Ikan Arkansas, pihaknya mula menerima aduan mengenai kematian burung itu semalam. Kumpulan burung itu jatuh di kawasan seluas dua kilometer dan tinjauan mendapati ia tidak membabitkan burung lain. Ahli suruhanjaya itu, Karen Rowe berkata, kumpulan burung yang mati itu menunjukkan tanda trauma fizikal dan dia mendakwa mungkin haiwan itu disambar kilat atau terkena hujan batu di latitud tinggi. - AP 
 (sumber:harian metro)
p/s- Mintak dijauhkan dari hujan batu... keh3
Related Posts with Thumbnails